You have no items in your shopping cart.

Subtotaal: € 0,00

Over Ons


Nike is een zwaargewicht in de mode- en sportindustrie; hoe je ook kijkt op de weg, er zal een Nike Swoosh in zicht komen. Het merk werd in 1964 opgericht als Blue Ribbon Sports, en het was pas in 1971 dat de naam Nike werd gekozen en het Swoosh-logo op een coach werd geplaatst. Van de verkoop van sneakers van een boot tot het opereren in meer dan 160 landen en zes continenten over de hele wereld, Nike heeft een lange weg afgelegd. Onze collectie hier in de schroothoop heeft een breed scala aan klassieke silhouetten, van retro-racers zoals de Nike Air Max 1 tot recentere stijlen in de vorm van Nike Zoom

bn

Converse blijft een populaire sneaker die elke dag wordt gedragen door mensen. Met vroeg succes op de hardhouten baan, leverde het bedrijf sneakers voor spelers. Het bedrijf is trouw gebleven aan hun ontwerpen gedurende de eeuwigdurende jaren. De All Star-schoen blijft een van de meest bekende van Converse, omdat het een tijdloos ontwerp is. Hoewel Converse niet langer regeert in de rechtbank, heeft het zijn stem gevonden in de popcultuur.

Nooit eindigende geschillen met zijn broer was het keerpunt van het leven van Rudolf Dassler. Zichzelf verwijderend van het bedrijf waar ze beiden naar streefden, begon Dassler zijn eigen schoenenbedrijf. Oorspronkelijk werd Ruda in de beginjaren genoemd en PUMA werd geboren met het leveren van sportkleding en atletisch schoeisel. Sinds de release is het bedrijf getranscendeerd tot een van de meest populaire atletiekmerken. Door het produceren van atletisch en casual schoeisel, is PUMA geliefd om merktrouwe klanten te werven.

Het gaat niet alleen om snellere schoenen en fashion statements. Net zoals een schoen meer is dan vulling en schuim, is er meer voor ons dan alleen het product. Alles wat we doen, is gebonden aan één simpele gedachte: we streven ernaar om u zo goed mogelijk te laten presteren. Uw succes is onze ambitie. Jouw nederlaag zet ons aan om beter te worden.

cv

Onze merken vullen elkaar aan zoals de vaardigheden van een uitzonderlijk begaafde tiendentweeling.

De merkliefde van onze consumenten is gebaseerd op de buitengewone passie van onze medewerkers voor een sportieve levensstijl. Met toewijding, betrokkenheid en teamgeest, blijven we innoveren om nieuwe benchmarks te creëren in alles wat we doen. Het duurzaam vormgeven aan de sportgoederenindustrie is meer dan een baan. Het is onze impuls, een houding die ons echt dierbaar is. Het drijft ons.

Welkom bij kickswinkel.com. Hier bieden we de nieuwste en meest economische trainers voor klassedossiers aan. Wie je ook bent en waar je ook bent, we bieden dezelfde prijs voor iedereen: de laagst mogelijke. Als u een groothandel bent die omzet probeert te vergroten, neemt een detailhandelaar die in uw land weigert hoge prijzen te betalen of een klant die de nieuwste producten in handen wil krijgen, snel contact met u op.

Onze online verkooppunten bestrijken verschillende gebieden, zoals basketbal, hardlopen, trainen, wandelen en zo, en brachten authentieke, zeer gewilde sneakers op het internet op een moment dat de enige online opties typisch stiekem en onbetrouwbaar waren. In de loop der jaren hebben we uitstekende relaties opgebouwd met de beste schoenenbedrijven en winstgevende accounts die zijn aangeschaft met de nieuwste internationale merken. Hierdoor konden we samenwerken aan exclusieve projecten en exclusieve items aanbieden die je nergens anders online vindt.

Met een enorm dek beschikken we over een snelle en betrouwbare levering. Vóór elke zending zullen we alle artikelen die we aan onze klanten verzenden zorgvuldig controleren. Om gegevens tegen ongeautoriseerde toegang te beschermen, gebruiken we bij elke aankoop geavanceerde versleutelingssystemen (SSL), technologie en voor veilige gegevensoverdracht. Trusted Certification Stores en de bijbehorende "geld-teruggarantie" geven u de garantie dat u beter beschermd bent in winkels en vertrouwt in onze winkel.


Onze Belofte Aan Jou

We garanderen dat alles wat we verkopen nieuw is.
Wij verkopen alleen echte producten van geautoriseerde bronnen.
We garanderen dat voorwerpen van een intieme aard door niemand zijn gedragen.
We hebben een passie voor uitzonderlijke klantenservice: snel, vriendelijk en professioneel.
We kiezen de beste producten die beschikbaar zijn om u superieure kwaliteit en uitstekende waarde te bieden.Werk Uren

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week winkelen op onze site.

Onze openingstijden van het kantoor voor klantenservice zijn van 09:00 uur tot 17:00 uur, van maandag tot vrijdag, met uitzondering van feestdagen.
We streven ernaar om binnen een werkdag op uw e-mails en eventuele telefonische berichten te reageren.

Als je vragen hebt, opmerkingen hebt of gewoon zin hebt om te chatten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn niet alleen vriendelijk, maar uiterst discreet en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke winkelervaring beleeft

.